З лівого берега Києва на правий запускають човникові поїзди: розклад

Регулярні рейси запускають з 21 березня

У Києві з 21 березня курсуватимуть човникові рейси поїздів за маршрутом "Дарниця – Святошин". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Регулярні рейси допоможуть мешканцям лівого берега Києва дістатися на правий, зокрема — до Центрального залізничного вокзалу. Поїзди зі станцій Дарниця та Святошин вирушатимуть щогодини з 7:30. Останні рейси о 18:30.

Поїзди зупинятимуться на станціях Лівий берег, Видубичі, Київ-Деміївський, Протасів Яр, Київ-Пасажирський (Північна платформа), Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Борщагівка-Технічна та Борщагівка.

За маршрутом "Дарниця – Святошин" курсуватиме поїзд з шести вагонів. Їхня кількість може бути збільшена згодом в залежності від попиту пасажирів. Вартість проїзду становить 15 гривень. Квитки можна придбати у роз'їзного касира в поїзді або в офіційному чат-боті "Укрзалізниці". 

Дивіться також фото, як живуть кияни у підземці метро "Сирець", ховаючись від ворожих бомбардувань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

25 березня 2022, 17:01

Где указан график движения челночных поездов по направлению Дарница-Святошино?

Козацькому роду нема переводу :)

21 березня 2022, 20:42

1. "С левого берега Киева на правый запускают челночные поезда: расписание" = По маршруту "Дарница – Святошино" будет курсировать поезд НО РАСПИСАНИЕ ДАЕТСЯ на СВЯТОШИН - ДАРНИЦА так что понимаю что святошин это берег левый - и где таких или журналистов или редадактор грамотных учат :))) 2. Мля как ХОРОШО что такое ОВZ только в е-сайты"марает", а то представляете сколько ЛЕСУ ЖИВОГО убито было бы, если бы всякое ОBZ БУМАГУ переводило - слава богу что это не так И СЛАВА УКРАЇНІ , ГЕРОЯМ_ЗАХИСНИКАМ СЛАВА, ад рашистким оркам оккупантам и их гребан-му ордофюреру подлецу- уйлу...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися