Велика Димерка, Буча, Ворзель та Козаровичі готуються до евакуації

Гуманітарні коридори на 21 березня

У Київській області сьогодні, 21 березня, триватиме евакуація мирних мешканців. Про затверджені гуманітарні коридори під час брифінгу розповіла віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук, передають "Коментарі".

За її словами, на 21 березня в Україні погоджені вісім гуманітарних коридорів, з них чотири — у Київській області. 

"Київська область — з селища Велика Димерка до Броварів. Місце зборів – Будинок сільради на вулиці Бобрицька, 1. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів. З селища Ворзель — до селища Білогородка. Місце зборів — вулиця Садова, 13. Автобуси для евакуації будуть відправлені з селища Білогородка", — повідомила Верещук.

Також сьогодні знову евакуюватимуть мешканців Бучі до Білогородки. Автобуси відправлять з Білогородки. Вони заберуть людей у Бучі з вулиці Енергетиків, 12. З села Козаровичі мирних мешканців евакуюють до Вишгороду. Місце зборів — тренінговий центр Головного управління Національної поліції. Автобуси для евакуації відправлять з Вишгороду.

Напередодні до Броварів вдалося евакуювати понад три тисячі людей з навколишніх сіл Броварського району. Вивезли у безпечні місця людей з сіл Тарасівка та Бобрик,. Керівник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило зазначив, що під час евакуації мирного населення з окупованих сіл під Броварами гуманітарні маршрути спрацьовують лише на половину, проте й це дозволило вже вивезти у безпечні місця тисячі людей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися