У Києві затримали тіктокера, через якого обстріляли ТРЦ на Подолі (ВІДЕО)

В СБУ оприлюднили зізнання затриманого

У Києві затримали чоловіка, який виклав у соцмережу позиції Збройних Сил України, внаслідок чого окупанти розбомбили торгівельно-розважальний центр на Подолі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби безпеки України.

В СБУ в черговий раз закликали українців передавати інформацію про ворожу техніку та позиції окупаційних військ, а не оприлюднювати дані про ЗСУ чи результати ворожих обстрілів. Силовики затримали тітокера, який днями виклав у інтернет відео про розташування українських військових у Києві. Через це 20 березня торговий центр, біля якого перебували українські захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів. Загинуло вісім людей, ТРЦ на Подолі перетворився на руїни.

"Свідомо чи несвідомо цей чоловік попрацював корегувальником для ворога – встановить слідство. Ми ж звертаємось до усіх громадян – не публікуйте дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об’єкти та результати ворожих ударів! Адже їх використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів", — наголосили в СБУ.

Українців закликали передавати відомості про дислокацію ворога, а ЗСУ забезпечать його знищення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися