Мер Борисполя закликав мешканців виїхати з міста (ВІДЕО)

Подробиці — у відеозверненні

Мешканцям Борисполя та переселенцям, які перебувають у місті, потрібно виїхати заради власної безпеки. Про ситуацію Бориспільський міський голова Володимир Борисенко розповів у відеозверненні, передають "Коментарі".

За його словами, з Борисполя майже щоденно відправляють місцевих мешканців на західну Україну. Організувати виїзд допомагає call-центр, куди можна звернутися за телефоном: (050) 656-73-17.

"Як показує практика міст, де зараз тривають бої, чим менше цивільного населення знаходиться в місті, тим легше працювати Збройним Силам України. Нагальної потреби перебувати зараз в місті немає. Бої точаться вже навколо. Я звертаюсь до цивільного населення — будьте розумними та зверніться до call-центру, щоб по можливості виїхати з міста", — сказав Борисенко.

З Борисполя можна виїхати колонами на власному автотранспорті, або автобусами, які організовує місцева влада. "Хто не має можливості, вивеземо. Хто має можливість — організовано в колонах своїми автомобілями можете виїхати", — додав Бориспільський міський голова.

Під час дії посиленої комендантської години виїхати з Борисполя неможливо. Про це мер міста попереджав мешканців раніше, щоб бажаючі планували виїзд заздалегідь. Посилена комендантська година діє відсьогодні з 20:00 до 7:00 23 березня. У цей час мешканці повинні залишатися вдома, не працюють магазини, аптеки та транспорт. Перебування на вулиці дозволене лише при наявності спецпропусків або щоб дістатися укриття під час повітряної тривоги.

Повне звернення мера Борисполя Володимира Борисенка щодо ситуації в місті дивіться на відео. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

22 березня 2022, 17:43

Что тут скажешь. Я из Ирпеня уже выбирался, по аналогии могу сказать что значит это только то что : мы скоро будем херачить по вашим домам а кто не уехал сами выноваты мы ж предупреждали. И это оказывается даже лучьше чем в Ирпене и Буче, где взорвали все мосты изолировав всех людей, осталась одна постоянно обстреливаемая дорога, потом героически каждый день проводили эвакуацию, через разрушенный мост, разхерачив весь город при этом. Домов у нас теперь нет, имущества нет, кроме того что было надето на нас, и не все живыми смогли выбраться. Делайте выводы. Пишу я это из Бориспрльского района а не из Закарпатья. ЗЫ ждите дальше такое Кличко скажет.

Сергей

22 березня 2022, 15:53

Выбрали долбоеба.

Сергей

22 березня 2022, 15:51

А кто позаботиться об имуществе? Мер???

Сергій

22 березня 2022, 13:24

Байрактар, ты желаешь жителям Борисполь судьбу Бучи, Ирпеня.... Надо освобождать поле для деятельности ВСУ. А об эвакуации мирного населения надо думать до, в не после

Світлана

22 березня 2022, 09:23

Люди, та що ви такі гнилі? При чому тут сцикун? Ви самі зараз хоч при зброї? Чи ви і є ті спекулянти, які завищили ціни наживаючись на війні, та сидячи вдома. Він лишається, а не тікає. І навіть якщо ти в теробороні, невже ти не будеш хвилюватись за своїх рідних, які будуть під загрозою, коли елементарно орки стрілятимуть ховаючись за їх спинами? Чи ви занадто тупі, щоб зрозуміти в чому полягає прохання евакуації, що це потрібно, щоб між тобою і орками не було дорогих тобі людей і ти міг спокійно і впевнено йти в наступ? ...звісно якщо ти відносишся до тих, хто захищає своє місто, а не просто триндить

Игорь.

22 березня 2022, 08:54

Владимир Борисенко! Спасибо большое, за информацию, Вы молодец!! Я Вас не знаю, но в людях разбираюсь. Люди слушайте что просят наши военные и главное тех кто стоит главе, это мер ваш. Всё и все сейчас хотят мира и победы, и каждый в этом заинтересован, тем более ваш мер, за ваш город, Он ответственный за Него, и Он это понимает, так же как ответственный за каждую живую душу вашу, и хочет также каждому помочь. Поэтому давайте будем прислушиваться о чём нас просят, и помогать. А быковать и гадости писать не надо, это можно пойти там где стреляют и сказать врагу, там будьте смелее, а не здесь. Здесь просят нас. И Бог всё Сам расставит по местам, и всё правительство от Бога, так же и мер ваш! Слава Украине! Слава Господу нашему!!!

Олександр

22 березня 2022, 08:20

Все правильно робите, жінки, діти та люди похилого віку по мірі необхідності повинні виїхати. А всі хто може тримати зброю організовуватися

Геннадій

22 березня 2022, 08:07

Байрактар, Згоден на 1000%. Якщо сам сцикун то не принижуй цілу громаду. Хер їм по всій морді, а не БОРИСПОЛЯ.

Геннадій

22 березня 2022, 07:45

Навіщо створювати паніку. На даний час кожне слово посадової особи повинно бути вивірене і влучне, як куля у скроню окупанта.

Владислав

22 березня 2022, 07:27

Фейк

Анна

22 березня 2022, 07:25

Владимир Борисенко, большое спасибо за вашу заботу о мирном населении города. Я постоянно смотрю ваши видео. :)

Генрих шульц

22 березня 2022, 05:43

Хуйло

Виталий

22 березня 2022, 04:54

Так держать

Байрактар

22 березня 2022, 01:17

Нужно мера этого слать подальше,вслед за кораблем. Пойдет по 109 КУ,за призыв граждан покинуть свою Родину! На кол!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися