В Київській області за добу евакуювали майже 5 тисяч людей

В Київській області продовжують евакуювати людей: 21 березня до безпечних місць було доставлено близько 5 тисяч людей. Про те, що з гарячих точок Київської області було евакуйовано майже 5 тисяч людей, повідомляє Олексій Кулеба у своєму Telegram-каналі.

Так, за маршрутом Богданівка – Рудня-парк Залісся – Літки – Рожни – Пухівка – Зазим'я у безпечні місця було транспортовано 4 370 осіб, з них 1 873 – діти. Перевезення було здійснено за допомогою 41 автобуса та 634 особистих автомобілів. Також з Ворзеля та Бучі було врятовано 300 людей, а до міст завезли гуманітарну допомогу.

Усі люди, яких вдалося евакуювати, отримали необхідну кваліфіковану медичну допомогу та їжу. Також врятованим мешканцям Київської області надали тимчасове житло у безпечних місцях.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що генерал Павлюк повідомив про становище Бучі та Гостомеля. На даний момент ці населені пункти окуповані російськими військами, а Збройні сили України зараз можуть зробити жодних спроб зі звільнення території. Також Павлюк сказав, що потенціалу для вчинення наступальних дій на цих територіях поки що немає, але ЗСУ його постійно нарощують, щоб звільнити населені пункти від окупантів, які втрачають свій наступальний потенціал.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися