На місцях обстрілів у Києві працюють вибухотехніки (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці вилучають небезпечні предмети

У житлових районах Києва, які зазнали ворожих обстрілів, працюють вибухотехніки. Про це розповіли у Національній поліції України, передають "Коментарі".

Поліцейські виїжджають на кожне місце обстрілу, фіксують наслідки та забезпечують безпеку громадян. Вибухотехніки проводять огляд місць військових злочинів російських військ та вилучають небезпечні предмети, зокрема боєприпаси, які не вибухнули. Серед ворожих снарядів, які не вибухнули, у столиці знаходять частини боєприпасів від реактивних систем залпового вогню "Град" та "Смерч", а також касетні боєприпаси від крилатих і балістичних ракет. В поліції нагадали, що в разі виявлення підозрілого, небезпечного предмета категорично заборонено його підіймати, переміщати, розбирати та тим більше намагатися знешкодити. В таких випадках потрібно одразу дзвонити в 102.

У Подільському районі Києва сьогодні, 23 березня, поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу. На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група та профільні служби. За даними правоохоронців, окупанти обстріляли Подільський район з мінометів. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що снаряди вибухнули на паркувальному майданчику торгового центру. Одна людина загинула, ще двох постраждалих доставили до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися