Окупанти обстріляли кілька сіл на Київщині: ситуація по районам

Оперативна інформація на 24 березня

У Київській області кілька населених пунктів сьогодні, 24 березня, потрапили під ворожі обстріли. Про оперативну ситуацію по районам розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

У Вишгородському районі ворог продовжує обстрілювати населені пункти Нові та Старі Петрівці. Внаслідок атаки пошкоджено готельний комплекс. Потерпілих немає. У районі затримали мародерів. Окрім того, за даними поліції Київської області, окупанти із важкої артилерії  обстріляли житловий масив на околиці Вишгорода. Пошкоджено багатоповерхівку, постраждалих немає.

У Фастівському районі фіксують поодинокі обстріли села Ясногородка. Поліцейські підтримують місцевих мешканців та передають гуманітарну допомогу тим, хто лишився в зоні бойових дій. Поблизу Василькова під обстріл потрапив евакуаційний поїзд з Києва до Івано-Франківська. У вагонах пошкоджені вікна, постраждалих немає. У Калинівці внаслідок артилерійського обстрілу є загиблі, поранено три людини. Уламки снаряду потрапили в один із об’єктів цивільної інфраструктури.

У Бучанському районі тривають бойові дії. Поліцейські фіксують наслідки артилерійських ударів окупанта. Мер Ірпеня Олександр Маркушин повідомив про обстріл міста з реактивної системи залпового вогню "Град". Інформації щодо постраждалих немає.

У Білоцерківському, Броварському та Бориспільському районах про ворожі обстріли не повідомляється. На території Баришівської громади українські військові перейшли в контрнаступ по всій лінії фронту, знищили десятки окупантів та кілька одиниць ворожої техніки. Подробиці з міста подій та відео — в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися