Поблизу Києва евакуаційний поїзд потрапив під обстріл

Потяг направлявся зі столиці до Івано-Франківська

Евакуаційний поїзд №43 Київ — Івано-Франківськ потрапив під обстріл під Васильковим. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

За його словами, через обстріл у трьох вагонах повибивало вікна. "За оперативними даними постраждалих немає. Ні серед поїздної бригади, ні серед пасажирів. Начальник поїзду та вся поїздна бригада діяли чітко", — поінформував Камишин.

Керівник перевізника наголосив, що російські окупанти вкотре прицільно обстрілюють залізничну інфраструктуру. "Цього разу під обстріл потрапив евакуаційний поїзд з людьми. Це найсвятіше, що у нас зараз є. Я знову прошу весь цивілізований світ — допоможіть нам, закрийте небо. Свою роботу на землі ми зробимо", — заявив голова правління АТ "Укрзалізниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після закінчення посиленої комендантської години у Києві відновили курсування поїздів з лівого берега Дніпра на правий. Маршрут "Дарниця – Святошин" за проханнями пасажирів планують зробити кільцевим.

Нагадаємо, на Центральному залізничному вокзалі Києва відкрили безкоштовний центр кардіодопомоги. Лікарі-кардіологи інституту Амосова консультують пасажирів, проводять огляди, роблять кардіограми, ехо-дослідження сердця та аритмологію. Всі процедури виконуються в медичному пункті вокзалу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися