Повертатися в Ірпінь поки що небезпечно: звернення мера (ВІДЕО)

Ірпінський міський голова розповів про ситуацію

Місто Ірпінь ще не звільнено повністю від російських окупантів та повертатися місцевим мешканцям сюди досі дуже небезпечно. Про це у відеозверненні заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Місто тримається. Ірпінь стоїть, Ірпінь не здається. Я впевнений і я вважаю, що Ірпінь — це місто-герой. Вчора було багато інформації в ЗМІ й на Facebook, що Ірпінь на 100% звільнений, що в Ірпінь можна повертатись, що працюють тут правоохоронні органи та інші служби. Я сказу, що ні — на 100% не звільнений, і дуже прошу своїх містян не повертатися по в Ірпінь", — сказав Маркушин.

За його словами, коли повернутися в Ірпінь буде безпечно будуть зроблені відповідні офіційні заяви. "На сьогодні 80% під контролем українських військ, і 20% це ще "сіра зона". Прошу вас — не повертаємося поки в Ірпінь. Ми все робимо нашою командою зі Збройними Силами України для того, щоб повністю звільнити Ірпінь, Бучу, Ворзель, Гостомель, Михайлівку-Рубежівку", — заявив  Ірпінський міський голова

Українські військові також вимушені займатися гуманітарними питаннями оскільки частина мешканців ще знаходиться в Ірпені та відмовляються від евакуації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

25 березня 2022, 22:22

какая брехня!

Сергей

25 березня 2022, 22:22

какая брехня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися