Під Черніговом нищать окупантів разом з планами наступу на Київ (ФОТО)

Чергова колона ворожої техніки перетворилася на металобрухт

Збройні Сили України стримують російських окупантів під Черніговом у невпинних спробах прорватися на Київ та нищать ворожу техніку разом з представниками "другої армії світу". Про чергову розбиту ворожу колону розповіли в Оперативному командуванні "Північ", передають "Коментарі".

"Сили спротиву Сіверщини невпинно працюють над скорішою перемогою нахабного ворога. Їхні броньовані машини виявилися і не такими вже й броньованими. Чергова колона окупантів полягла на чернігівській землі. Разом до перемоги!" — йдеться в повідомленні.

Українські військові оприлюднили світлини, як чергова колона ворожої техніки перетворилася на металобрухт.

За даними Генерального штабу ЗСУ, на півночі від Києва триває оборонна операція. Українські військові утримують місто Чернігів та стримують просування противника у напрямку Києва. Водночас, поблизу столиці ЗСУ успішно відбиває наступ противника, який зазнає значних втрат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на території Баришівської громади українські військові перейшли в контрнаступ по всій лінії фронту, знищили десятки окупантів та кілька одиниць ворожої техніки. Подробиці з міста подій та відео — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися