Чорнобаївка надихнула пекаря з Києва на патріотичний рецепт хліба (ФОТО)

Кухар пояснив символізм інгредієнтів

Київський пекар Андрій Пивовар створив рецепт нового патріотичного хліба під назвою "Чорнобаєвський". Про це кухар повідомив у своєму Facebook, передають "Коментарі".

В Херсонській області українські військові вже вдесяте знищили колони техніки російських окупантів в аеродромі "Чорнобаївка". Проте ворог продовжує стягувати в облаштований командний пункт літаки, вертольоти та бойову техніку. Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович не виключає, що на рахунку Чорнобаївки може бути одинадцята поразка окупантів.

Успіхи Збройних Сил України та тупість російських загарбників надихнула пекаря з Києва створити новий рецепт патріотичного хлібу під назвою "Чорнобаївський". Столичний кухар також пояснив символізм інгредієнтів.

"Символізм цього хлібу полягає в тому, що чернослив — це обгорілі орки, білий льон — іскри від української арти, а мелений мускатний горіх звичайно ж порох!" — зазначив Пивоваров.

Пекар готовий поділитися рецептом хліба "Чорнобаївський" у приватних повідомленнях на Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на території Баришівської громади українські військові перейшли в контрнаступ по всій лінії фронту, знищили десятки окупантів та кілька одиниць ворожої техніки. Подробиці з міста подій та відео — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися