Мешканцям Київщини авансом виплатять пенсії

Коли чекати гроші, розповів очільник уряду

В шести областях України заздалегідь виплатять пенсії за квітень на загальну суму у 8,8 мільярди гривень. Про це під час брифінгу повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

"Для своєчасного забезпечення виплат пенсій на територіях, де ведуться активні бойові дії розпочато фінансування пенсій за квітень", — сказав Шмигаль.

За його словами, авансом виплатять пенсії в шести регіонах України до 27 березня. Сьогодні, 26 березня, профінансували пенсії мешканців Луганської та Чернігівської областей. "Завтра авансом кошти на виплату пенсій будуть спрямовані в Сумську, Херсонську та Миколаївську області. Післязавтра — в Київську", — заявив очільник уряду.

Очільник Кабінету міністрів України також розповів, що через військовий стан уряд переформатував українську економіку — фінансову та продовольчу моделі, транспортну та енергетичну галузі. Задля відновлення економіки радикально знизили податки для бізнесу, зменшили кількість регуляторних процедур та бюрократичних паперів. Також будь-який український підприємець тепер зможе оформити кредит під нуль відсотків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися