На Київщині скоротили комендантську годину

Оприлюднені чергові зміни

На Київщині внесли зміни щодо часу дії комендантської години. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Комендантська година на Київщині пройде в звичайному режимі і буде тривати з 20:00 26 березня до 06:00 27 березня", — зазначив Павлюк.

Таким чином комендантська година на Київщині скорочена на годину. "У цей час забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. Виключення – у разі наявності в людини спецперепустки та посвідчення особи. Або для того, щоб пройти в укриття після сигналу тривоги", — нагадав керівник Київської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комендантську годину в Києві та Київській області знову посилять. Обмеження планували запровадити відсьогодні, 26 березня, до 7:00 понеділка 28 березня. Згодом мер Києва Віталій Кличко поінформував про скасування посиленої комендантської години у столиці та області. Звичайна комендантська година діє з 20:00 26 березня до 7:00 27 березня. Поки що невідомо, чи скоротять комендантську годину у Києві, як це зробили по регіону.


Джерело: https://t.me/kyivoda/2713


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися