В окупованому Славутичі анонсували евакуацію жінок та дітей

В мерії міста зробили оголошення

Славутицька міська рада анонсувала відкриття гуманітарного коридору для евакуації з окупованого міста жінок та дітей. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на заяву мерії Славутича.

"Шановні славутичани, для виїзду з міста Славутича жінок та дітей планується зелений коридор. Звертатися до call-центру Штабу допомоги з 9:00 до 18:00. Телефони: (066) 563-51-70, (050) 903-25-18, (066) 951-34-20, 2-50-46", — йдеться в повідомленні Славутицької міської ради.

Відкриття гуманітарних коридорів для евакуації мирних мешканців місцева влада має погодити з окупаційними військами, інформував напередодні мер міста Юрій Фомічев. Коли населення зможуть вивезти з міста, поки що не повідомляється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти 26 березня захопили Славутич, який героїчно відбивався від ворожих атак три дні. Місцеві мешканці вийшли на проукраїнський мітинг, посилали окупантів вслід за руським кораблем, скандували "Славутич — це Україна!" та гнали ворогів додому — в РФ. Подробиці — в нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися