В Ірпені відбили наступ окупантів та перейшли в контратаку, — мер

Міський голова розповів про стан справ та ситуацію у місті

В Ірпені тривають запеклі бої з російськими загарбниками, українські військові відбили наступ ворога та перейшли в контратаку по деяким напрямкам. Про ситуацію у місті розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Декілька днів не розповідав вам, яка ситуація в місті, що коїться. На Ірпінь був наступ з трьох сторін, але хлопці наші мужньо відбили. Ми повністю залишаємося на своїх позиціях, на яких були до наступу. Більш того, на деяких напрямках ми йдемо вперед", — сказав Маркушин.

За його словами, в Ірпені продовжують евакуацію мирного населення, але адресну. "Людей вивозимо індивідуально. Сьогодні вивезти три сім'ї з маленькими дітьми. Хочу подякувати: нам дуже потужно допомагають волонтери. Всі живі здорові. Сьогодні ми зв’язалися з людьми, які перебувають в ЖК "Грін Ярд". П’ятдесят людей вийшло, але почалися обстріли, і люди знову пішли до підвалів. Завтра спробуємо їх забрати, і кожного будемо вивозити", — розповів мер Ірпеня.

Маркушин додав, що в понеділок, 28 березня, по Ірпеню розвозитимуть їжу та ліки для мешканців, які залишаються в місті. "Наші хлопці, наші військові, наша територіальна оборона й надалі боронить Ірпінь. Я дуже би хотів, щоб бистріше ми очистили від цієї нечисті наше місто, але не все виходить дуже швидко. Прошу всіх трошечки почекати", — підсумував звернення мер Ірпеня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися