У Києві відновлює роботу бізнес: Кличко розповів про стан справ у столиці (ВІДЕО)

Відеозвернення Київського міського голови

У Києві поступово відновлює роботу приватний бізнес, столиця живе і працює в умовах воєнного стану. Про стан справ Київський міський голова Віталій Кличко розповів у своєму відеозверненні, передають "Коментарі".

"Київ продовжує оборонятися. Жити і працювати в умовах воєнного стану. Критична інфраструктура столиці працює. Громадський транспорт в обмеженому режимі, але їздить. Працюють комунальні служби, відкриті більшість супермаркетів та аптек. У Києві поступово відновлює роботу приватний бізнес. Зокрема, відчиняються знову продуктові магазини, кав’ярні, перукарні, СТО", – сказав Кличко.

У столиці з понеділка, 28 березня, у зв’язку з потеплінням закінчується опалювальний сезон, зазначив мер. Житлові будинки в Києві відключатимуть від опалення поступово. Ці заходи триватимуть близько тижня. З понеділка, 28 березня, у столиці також розпочинається дистанційний освітній процес, який адаптували з урахуванням умов воєнного стану.

"Сьогодні наше головне завдання – захистити столицю. Не пустити сюди орків, які рвуться до серця України. Бої тривають в передмістях Києва. Наші захисники героїчно тримають оборону", — наголосив Київський міський голова.

Кличко закликав киян бути обережними, дотримуватися правил комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги. "Важливе завдання сьогодні — щоб у таких складних умовах воєнного стану місто жило і працювало. Нас намагаються залякати. Цього не вийде! Київ вистоїть, і Україна переможе!" — резюмував очільник столиці.

Раніше мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відео з життя столиці під час війни



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися