Джавелін, Стінгер і NLAW: як у Києві проводять суботники під час війни (ФОТО)

Кияни працювали в парку біля озера Йорданське

В Оболонському районі Києва біля озера Йорданське провели патріотичний суботник. Про це розповіла громадська активістка Анабелла Морина, передають "Коментарі".

Активісти навели лад у парковій зоні поблизу водойми та висадили дерева. "Суботник на Йорданському озері. Прибрали сміття, поставили нові лавчата на доріжці вздовж озера, посадили дерева та дали їм ім'я: Джавелін, Стінгер і Інлав (протитанкова керована ракета NLAW, — прим. Ред.). Україна переможе! Героям слава!" — прокоментувала Анабелла Морина.

Активістка оприлюднила світлини з місця події. Кілька днів тому киянка зазначала, що на озері Йорданському вже наступила весна: "Тюльпани, які зеленбудівці посадили восени, вже тягнуться до неба. А небо точно знає, що буде перемога, мир і парк на озері. Віримо, робимо, захищаємо наше рідне".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві облаштовують захисні укріплення пам’ятників, які можуть потрапити під обстріли російських окупантів. Вже завершили роботи біля пам’ятників Володимиру, Петру Сагайдачному, Самсону, експозиції музею Михайлівського собору та на Кам’яниці київського війта. У центрі столиці укріплюють пам’ятники Княгині Ользі, Богдану Хмельницькому та Миколі Лисенку, на черзі — пам’ятник Григорію Сковороді. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

28 березня 2022, 09:14

Слава Україні, слава розумним киянам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися