На Бориспільській трасі для укріплення блокпостів демонтують білборди (ВІДЕО)

Подробиці розповів міністр інфраструктури України

На Бориспільській трасі почали демонтувати незаконно встановлені рекламні щити, які направлять для укріплення блокпостів або для виготовлення протитанкових їжаків. Про це повідомив керівник Міністерства інфраструктури України Олександр Кубраков, передають "Коментарі".

За його словами, перші білборди прибрали саме у Київській області. "Тривалий час їх хаотично та з порушенням законних процедур встановлювали на узбіччі однієї з найнавантаженіших доріг України. Тепер білборди служитимуть силам оборони – ними укріплять барикади, а з найбільш міцних частин, зокрема металопрокату в основі конструкцій, зробимо протитанкові їжаки", — розповів Кубраков.

Масштабний демонтаж незаконних рекламних споруд проведуть по всій території України, особливо в прифронтових регіонах, зазначив міністр інфраструктури.

З перших днів російського вторгнення в Україні демонтують дорожні знаки, щоб дезорієнтувати ворожі війська. По закінченню війни їх повернуть на свої місця. "І, звісно ж, залишимо на пам’ять про перемогу уже відомі на весь світ знаки (з незначним цензоруванням), що вказують на єдиний можливий напрямок руху для сил окупанта на нашій землі", — додав Кубраков.

Міністр інфраструктури України оприлюднив відео демонтажу перших білбордів на Бориспільській трасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися