Ірпінь наш: силовики проводять зачистку від окупантів (ВІДЕО)

Перші кадри зі звільненого від ворогів міста-героя

Українські військові та спецпризначенці проводять зачистку від російських загарбників звільненого міста-героя Ірпінь. Перші кадри показали в сюжеті Військового телебачення України, передають "Коментарі".

До війни в Ірпені мешкали майже 70 тисяч жителів. Сьогодні на вулицях міста практично безлюдно. Повертатися в Ірпінь мирним мешканцям поки що небезпечно, попереджав напередодні Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Після радісної звістки про звільнення Ірпеня від окупантів він повідомив, що в місті проводять зачистку від ворогів. Мер Ірпеня не виключає, що в подальшому ворог буде знову атакувати місто. Для того, щоб повністю зробити Ірпінь безпечним, потрібен час.

Під Києвом тривають бої. Ворожі плани по захопленню столиці зірвано. Збройні Сили України готуються повністю знищити ворожий потенціал наступальних дій та відтіснити російські війська якнайдалі від Києва, визволити повністю міста і села навколо столиці. "По місту активно працює ворожа артилерія. ЗСУ крок за кроком продовжують звільняти українську землю", — зазначив військовий журналіст Олександр Соловій.


В Ірпені зачищають місто від російських окупантів та диверсантів. Наступними звільненими від ворогів містами мають стати Буча, Гостомель та Ворзель, анонсував мер Ірпеня Олександр Маркушин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися