В Борисполі відновили рух автобусів: маршрути та розклад

Пересуватися місто буде зручніше

Два автобусних рейси відсьогодні, 30 березня, відновили роботу в Борисполі. Автобуси курсуватимуть поки що в тестовому режимі, повідомив мер міста Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"У відповідь на численні звернення мешканців спробуємо запустити два автобусних маршрути. А саме — маршрут №5 від Аеромолу до Покровська і маршрут №23 з УМБ 17до Дубичанського. В тестовому режимі пробуємо", — повідомив Борисенко.

Вартість проїзду на цих маршрутах не змінилася й становить 10 гривень. На кожному рейсі передбачено два пільгових місця.

"Два пільгових місця. Ціна незмінна. Ціна, як і була до цього. Спробуємо, побачимо, як воно піде. Я розумію, що пішки ходити тяжко. У нас місто немаленьке. Велика подяка перевізникам, які відгукнулися і готові. Ви розумієте, що робота їхня буде навіть не в нуль, але будемо підтримувати ми. Перевізники патріотично налаштовані", — прокоментував мер Борисполя.

Розклад автобусних маршрутів по Борисполю:




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Таня

1 квітня 2022, 02:05

Светлана, дай то Бог.Нужно молиться и заказывать молебен Державной иконе Богородице)

Х

31 березня 2022, 20:54

Мессия, ты когда по 6 гривен ездил

Мессия

30 березня 2022, 22:38

слышишь, тварь, стоимость была 6 гривен, откуда 10 взялось у тебя!? Мессия в Борисполе живёт чтоб вы понимали. этот клоун борисенко будет сидеть рано или поздно и я знаю что говорить по этому вопросу!

Светлана

30 березня 2022, 11:53

Хочу быть в курсе событий в Борисполь. Я живу здесь и никуда не уехала. Верю, что Господь с Украиной и нашими защитниками!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися