Українські військові зробили кліп на пісню про битву за Ірпінь (ВІДЕО)

Кліп оприлюднив мер міста-героя Олександр Маркушин

Мер міста-героя Ірпінь  Олександр Маркушин оприлюднив відеокліп, що зробили українські військові на пісню про бої з окупантами. Пісню надіслав меру невідомий автор та виконавець.

"Вчора мені надіслали ось цю неймовірну пісню про наш Ірпінь! Ми наклали її на відео із нашими захисниками і хочемо, щоб ви її максимально поширили. На жаль, не знаю, хто автор і виконавець", — прокоментував Маркушин відеокліп у Telegram.

Мер Ірпеня закликав повідомити йому, якщо хтось знає автора пісні: "Якщо вам відомо, напишіть мені, будь ласка! Після перемоги хочу потиснути руки цим талановитим людям, які так люблять рідне місто".

Згодом Маркушин повідомив, що автора і виконавця пісні знайшли: "Знайшли автора і виконавця! Це заслужений артист України, мешканець Ірпеня Іван Пилипець! Дякую, Іване! Слава Україні!"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Таня Ирпень

1 квітня 2022, 10:10

НИЗКИЙ ПОКЛОН ВСУ МЭРУ ИРПЕНЯ САШЕ МАРКУШИНУ ТЕРОБОРОНЕ ДОБРОВОЛЬЦАМ СПЕЦНАЗАМ ВСЕМ ВСЕМ ЗА МОЙ ГОРОД ИРПЕНЬ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ЕГО ОТ ШИЗОФРЕНИЧЕСКОГО ГЕНОЦИДА РАШИСТОВ, ДА ХРАНИТ ГОСПОДЬ НАШУ УКРАИНУ И ИРЕНЬ МОЙ РОДНОЙ ГОРОД, СЛАВА УКРАИНЕ,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися