Володимир Кличко у Берліні зустрівся з міністром економіки з надання допомоги Україні, - NTV

Володимир Кличко у Німеччині говорить про допомогу Україні з Хабеком, Шмідтом та іншими політиками

Володимир Кличко під час візиту до Німеччини у складі української делегації зустрівся з міністром економіки Робертом Хабеком та висловився за нову допомогу Україні. Також він говоритиме про підтримку України з канцлером Вольфгангом Шмідтом та іншими політиками Німеччини, повідомляє німецьке видання NTV.

"Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко виступив на підтримку України під час візиту до Берліна. Кличко зустрівся зокрема з федеральним міністром економіки Робертом Хабеком, як підтвердила прес-секретар міністерства. На порядку денному додаткові переговори. В урядових колах повідомлялося, що сьогодні Кличко зустрінеться із канцлером Вольфгангом Шмідтом. Як мер Києва, його брат Віталій Кличко є ключовою фігурою в українському опорі агресивній війні Росії. Він також неодноразово закликав Німеччину надавати велику підтримку Україні", – повідомляє видання.

За інформацією Bild, Кличко пробуде у столиці Німеччини два дні.

"Я приїхав до Німеччини, щоби підтримати українську делегацію на політичних переговорах у Берліні. Йдеться про подальшу допомогу Україні в драматичній для нашої країни ситуації. Ми вдячні за надану допомогу, але потребуємо додаткової гуманітарної та військової підтримки у війні проти російської армії", - заявив Володимир Кличко в інтерв'ю німецьким журналістам.

До складу української делегації також увійшли спецпредставник МЗС України із санкційної політики Олексій Макєєв та народний депутат Галина Янченко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися