Під Києвом спалили десятки російських танків, БМБ та вантажівок (ФОТО)

Роботу нацгвардійців показали в МВС України

Бійці підрозділів Національної гвардії України прицільним вогнем з артилерії знищили позиції російських окупантів на Київському напрямку та зачистили район зосередження ворога. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

Нацгвардійці нанесли ворогам потужне вогневе ураження з артилерії та спалили кілька десятків ворожих  БМП, танків, бронеавтомобілів та вантажівок. Крім того, знищено живу силу противника.

"Нацгвардія та Збройні Сили України продовжують успішно виконувати поставлені бойові завдання та звільняти від окупантів населені пункти на Київщині", — наголосили в МВС.

Нагадаємо, в селі під Києвом російськими окупантам на "навчаннях" українські танкісти видали "двохсоті дипломи". Дивіться відео, як ЗСУ розбили ворогів та звільнили село Дмитрівка, що у Бучанському районі Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що підрозділи Збройних Сил України відновили контроль над низкою населених пунктів Київської та Чернігівської областей. Офіційно повідомлено про звільнення від окупаційних військ Бучі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися