Зі Львова до Києва та зворотно пришвидшили доставку посилок (ФОТО, ВІДЕО)

"Укрпошта" розпочала доставку відправлень залізницею

Під час війни "Укрзалізниця та "Укрпошта" об'єднали зусилля для підвищення надійності та швидкості доставки вантажів та поштових відправлень. Перший рейс залізницею зі Львова до Києва відправився сьогодні, 1 квітня, інформують "Коментарі".

У спільному відеозверненні в. о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін та генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський заявили, що об'єднуються заради розвитку економіки у воєнний період. Про спільний проєкт домовились на початку тижня та назвали його "Залізна пошта".

Перший рейс залізницею з поштовим вантажем вже вирушив зі Львова до Києва. До столиці поїзд прибуде завтра вранці.

"Ми будемо возити посилки "Укрпошти" залізницею. Сьогодні ми відправляємо перший вагон з такими посилками зі Львова до Києва. Насправді, все нове — це дуже добре забуте старе. Такі ж вагони з посилками колись працювали, колись їздили. Останній такий вагон відправлявся 21 рік тому. Кажуть, що тоді Кірпа з кимось посварився і порізали такі вагони, і перестали вони працювати", — прокоментував керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

У компаніях обіцяють, що найближчими днями напрямків доставки посилок та вантажів "Укрпошти" залізницею побільшає та анонсували нові сервіси для клієнтів.

"Треба відновлювати економіку. Завдяки таким потягам ви вже можете починати замовляти все, що вам було потрібно у мирний час, а тим більш — у воєнний час, а ми обов’язково разом зробимо так, щоб на наступний день, поки що два дні, але скоро буде на наступний день, все це було у вас вдома. Все, що вам потрібно: речі для дітей, іграшки і все, що вас поєднує з мирним життям, — звернувся до клієнтів "Укрпошти" генеральний директор компанії Ігор Смілянський. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися