Пологовий будинок у Києві не повертає гроші переселенкам за ненадані послуги

Вартість пологів у клініці коштує від 50 тисяч гривень й більше

У Києві приватний пологовий будинок "Лелека" відмовився повертати клієнтам кошти, які сплатили наперед за пологи у столичній клініці, але послуги не отримали. Про це розповіла одна з постраждалих жінок, передають "Коментарі".

Жінка повідомила, що вартість послуг приватного пологового будинку "Лелека" варіюється від 50 до 132 тисяч гривень. Через війну багато вагітних були змушені покинути Київ, щоб народити дитину у більш безпечному місті. До стресу від війни та переїзду перед пологами додалася ще й відмова пологового будинку повернути клієнткам чималі гроші, отримані передоплатою.

"Таких мам, які передплатили повністю пологовому будинку "Лелека" пологи, а потім поїхали народжувати в інше місце, вже 77 жінок", — зазначила потерпіла, додавши, що це лише ті, хто знайшовся.

"Це тільки хто знайшовся, а скільки всього постраждалих? Думаю, щонайменше 100 людей. За моїми скромними підрахунками це як мінімум 7 млн грн. Гроші їм ніхто не повертає. Питання повернення коштів пологовий будинок переносить на розгляд "після закінчення військових дій". Але ж пологи не можна перенести! Також як і витрати, пов'язані з переїздом та забезпеченням дитини на новому місці", — наголосила жінка.

Вона обурена тим, що приватний пологовий будинок ”Лелека” довго виходить або зовсім не виходить на зв'язок та не намагається якось вирішити проблему з поверненням грошей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

1 квітня 2022, 23:21

Вот вам и частный роддом)Ни чего они не вернут уже вам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися