У Києві оцінюють наслідки обстрілів російських окупантів

В мерії розповіли про пошкодження та руйнування

У Києві від початку повномасштабного вторгнення російських військ пошкоджено сотні житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, зараз у Києві група експертів оцінює збитки, завдані інфраструктурі столиці та житловому фонду. У складі експертної комісії працюють будівельники, представники профільних інститутів та економісти.

"Саме вони нададуть місту пропозиції щодо плану робіт та орієнтовної вартості відновлення пошкоджень. Від початку повномасштабного наступу росіян у столиці пошкоджено 154 житлові будинки, 20 приватних садиб, 27 садочків та 44 школи", — повідомив перший заступник мера Києва.

Киянам не слід втрачати пильності в умовах воєнного часу, не виходити з дому без нагальної потреби, дотримуватися правил комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги, закликали у столичній мерії.

Попри успішні контрнаступи ЗСУ та відступ ворожих військ, ситуація довкола Києва залишається складною, наголосив керівник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов. Від столиці відведено лише 20% ворожих підрозділів, а значна частина угруповань окупантів все ще залишається під Києвом

Нагадаємо, у Подільському районі Києва обстрілами російських окупантів зруйновано житловий квартал на Виноградарі. Багато руйнувань зазнали й інші райони столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися