На території Київщини посилили комендантську годину

Заява голови Київської обласної військової адміністрації

Комендантська година на Київщині триватиме з 21:00 3 квітня до шостої ранку 4 квітня, за виключенням кількох районів. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Комендантська година на Київщині триватиме з 21:00 3 квітня до 06:00 4 квітня. Виключення — визволені від окупантів населені пункти Броварського, Вишгородського та Бучанського районів, де посилена комендантська година діятиме до 06:00 5 квітня", — заявив Павлюк.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк наголосив, що дотримання обмежень — це запорука швидкої зачистки територій від "заблукавших орків" та розмінування інфраструктурних об'єктів. Місцевим мешканцям в разі виявлення підозрілих предметів слід одразу звертатись до правоохоронців, додав Павлюк.

Згодом начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило уточнив, що у Броварській, Березанській, Зазимській, Згурівській та Калинівській громадах Броварського району комендантська година діятиме з 21:00 неділі, 3 квітня, до шостої ранку понеділка, 4 квітня.

У Баришівській, Великодимерській та Калитянській громадах Броварського району комендантська година посилена та діє з 21:00 суботи, 2 квітня, до шостої ранку вівторка, 5 квітня.

"Пам'ятайте: у цей час заборонено перебувати на вулиці та у громадських місцях без документів та спеціальної посвідчень. Виняток — необхідність перейти в укриття під час повітряної тривоги. Бережіть себе!" — йдеться у повідомленні мера Броварів Ігоря Сапожка.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2916


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися