Між Києвом та Черніговом відновили автомобільне сполучення

Водіїв перші дні просять утриматися від поїздок

Із Києва до Чернігова відсьогодні, 4 квітня, відновили рух гуманітарних вантажів. Про це повідомили у Чернігівській обласній державній адміністрації, передають "Коментарі".

"Проїзд трасою на Гончарівське (або старий київський шлях). Рух буде здійснюватися в обидва боки. Але очікуємо, що можливі затримки із рухом, місцями доведеться чекати у черзі. Увага! Обмеження до 5 тон. Вантажі більшої ваги просто не пропустять", — йдеться в повідомленні Чернігівської ОДА.

Мешканців Чернігова та переселенців попередили, що автомобільний рух відновлено не повністю. Водіїв закликали зачекати кілька днів та утриматись від масового руху автівками, щоб не заважати доставці о Чернігова важливих вантажів та гуманітарної допомоги.

Голова Чернігівської облдержадміністрації В’ячеслав Чаус зазначив, що в регіоні дуже багато замінованих доріг та зруйнованих мостів. "Зараз Служба автомобільних доріг, військові, адміністрація займаються забезпеченням, організацією маршрутів по території всієї області для того, щоб ми якомога швидше відновили нормальний трафік і змогли доїхати до будь-якого куточка Чернігівської області", — заявив Чаус у відеозверненні.

Мешканців регіону він закликав утриматися від відвідування звільнених територій, поки там не відпрацюють вибухотехніки та не зачистять населенні пункті від встановлених окупантами мін. В розмінуванні території піротехнікам Чернігівщини допомагає пес Патрон. Відео роботи рятувальників з хвостатим помічником оприлюднили в ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися