У Борисполі частково демонтують блокпости

Мер міста розповів про підготовку до весни

Бориспіль продовжує жити в умовах воєнного стану та готується до справжньої весни. Про це розповів Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

За його словами, у Борисполі готуються до завершення опалювального сезону протягом найближчих днів. "По ситуації з опаленням — ми його пару днів ще повключаємо. Справжня весна вже прийшла в місто. Буде тепло", — зазначив Борисенко.

"Прибираємо вулиці, не лінуємося. У нас місто зараз буде трошки деблоковане, залишаться тільки основні блокпости на в’їзд та на виїзд. Всередині міста ми максимально спростимо проїзд транспорту. Зважайте на це — буде трошки легше пересуватися містом", — сказав мер Борисполя.

У місті також демонтують написи зовнішньої реклами зі вказаним курсом руському кораблю та лайливими фразами. "По бігбордам та сітілайтам: нам потрібно тоді було вказати напрямок руху російському кораблю. Зараз ми цю нечисть будемо трошки знімати. Я хочу, щоб в нашому місті були справжні патріотичні заклики. Будемо переходити зі стану агресії до стану патріотизму", — розповів про плани мер Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з п’ятого квітня у Броварах відновлюють рух міжміських автобусів до станції метро "Лісова" у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися