На частині Київщини подовжили посилену комендантську годину

Це стосується звільнених від окупантів населених пунктів

У звільнених від російських окупантів районах Київщини подовжили термін дії посиленої комендантської години. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, термін дії посиленої комендантської години подовжено у звільнених від окупантів населених пунктах Броварського, Вишгородського та Бучанського районів Київської області. Обмеження триватимуть до шостої ранку 7 квітня. На всій іншій території Київської області комендантська година триватиме з 21:00 4 квітня до 6:00 5 квітня.

Керівник Київської обласної військової адміністрації нагадав, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки.

"Прошу з розумінням відноситися до тимчасових незручностей, які запроваджуються на звільнених від орків територіях. Такі заходи необхідні, перш за все, заради безпеки мешканців, що там залишилися. Наші сили оборони, рятувальники зачищають об'єкти інфраструктури від вибухових "сюрпризів", що лишили після себе загарбники. Дотримуйтеся всіх вимог, бережіть себе та близьких", — заявив Павлюк.

Нагадаємо, Київська обласна військова адміністрація продовжує фіксацію руйнування окупантами цивільної інфраструктури в регіоні. Відео наслідків ворожих обстрілів оприлюднив керівник регіонального гуманітарного штабу Олексій Кулеба. Звільнені Бучу та Ірпінь відвідав Президент України Володимир Зеленський.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2960


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися