Під Києвом розпочали відновлення мостів: подробиці (ФОТО)

Які об’єкти ремонтують та будуватимуть в першу чергу

Після звільнення від окупантів у Київській області розпочинають відновлення зруйнованих мостів, доріг та залізничних колій. Про це розповіли в Міністерстві інфраструктури України, передають "Коментарі".

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що найближчими днями розпочнуть відбудову зруйнованих мостів. На кожен з них потрібно два-три місяці. "Паралельно працюємо над тимчасовими рішеннями для відновлення сполучення трасою Київ — Чоп. План завершити роботи за пару тижнів. За місяць також плануємо відновити залізничне сполучення від Святошина до Клавдієвого", — поінформував очільник Мінінфраструктури України.

Працівники Служби автомобільних доріг у Київській області вже розпочали влаштування переправи на місці зруйнованого мосту через річку Ірпінь та будівництво мосту на трасі Київ — Чоп поблизу села Стоянка. Також дорожники влаштовують тимчасову дорогу на будівництво нового мосту на під’їзді до Ірпеня.

Для відновлення руху електричок на маршруті Святошин — Клавдієво "Укрзалізниця" розпочала ремонт станції та колій. Роботи планують завершити протягом місяця.

В Міністерстві інфраструктури України додали, що російські окупанти зруйнували мости на трасі Київ — Чоп (Стоянка), між Бучею та Ірпенем, через річку Буча, на під’їзді до Ірпеня та на трасі Київ — Ковель — Ягодин через річку Ірпінь в Гостомелі.

Джерело: https://t.me/miUkraune/651


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися