Пасажири поїзда Київ — Перемишль провели флешмоб у Львові (ВІДЕО)

Люди заспівали на вокзалі гімн України

На залізничному вокзалі Львова відбувся флешмоб за участю пасажирів поїзда Київ — Перемишль та народних артистів. Відео, як співали гімн України, оприлюднила "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

Разом з пасажирами поїзду зі столиці України до польського міста Перемишль та народними артистами на залізничному вокзалі Львова також співали журналісти.

"Цього разу Гімн України виконали пасажири поїзда №714 Київ — Перемишль, представники ЗМІ та артисти Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки", — йдеться у дописі до відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що придбати квитки на потяги з Києва та ще кількох міст України тепер можна заздалегідь. Наприкінці березня "Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на десятки основних рейсів зі столиці та інших українських міст. У кількох евакуаційних рейсах з Києва та з регіонів, де триває активна евакуація населення, зберегли безкоштовний проїзд. Перелік рейсів із попереднім продажем квитків з Києва та регіонів — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися