В Ірпені сотні волонтерів почали розбирати завали (ВІДЕО)

Триває робота з відновлення інфраструктури

В Ірпені сотні волонтерів долучилися до розбирання завалів на місцях, де велися бойові дії та відбувалися обстріли. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 6 квітня, до розбирання завалів запросили близько трьох сотень волонтерів, а записалося добровольцями дуже багато охочих. "Дуже багато відгукнулося мешканців Ірпені і волонтерів з Києва, і не тільки з Києва, — допомогти Ірпеню розібрати завали, розібрати перекриті вулиці. Ми всіх записали. Ми визиваємо по черзі. Ми визвали сьогодні триста людей. Завтра-післязавтра ще будемо визивати. Нема сенсу визивати дві тисячі людей, щоб один ходив за одним", — заявив Маркушин.

Мер Ірпеня подякував усім бажаючим допомогти та пообіцяв долучити їх найближчим часом до відновлюваних робіт.

Нагадаємо, працівники Служби автомобільних доріг у Київській області вже розпочали влаштування переправи на місці зруйнованого мосту через річку Ірпінь та будівництво мосту на трасі Київ — Чоп поблизу села Стоянка. Також дорожники влаштовують тимчасову дорогу на будівництво нового мосту на під’їзді до Ірпеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після звільнення від окупантів у Київській області розпочинають відновлення зруйнованих мостів, доріг та залізничних колій. Які об’єкти інфраструктури розпочнуть ремонтувати в першу чергу — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися