Окопи росіян у Чорнобилі можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Окупанти розрили радіаційну зону поблизу ЧАЕС

Прикордонники підняли український прапор над декількома підрозділами в Київській області, звідки Збройні сили України погнали загарбника, та показали наслідки окупації Чорнобильської зони, передають "Коментарі" з посиланням на Державну прикордонну службу України.

У Чорнобильській зоні українські прикордонники повернулися у відділ прикордонної служби "Іванків" зі структурними підрозділами, а також у відділ "Млачівка". За час окупації росіяни принесли сюди розруху, територію перетворили на свинарник, а також мародерили.

"Військові злочинці "визволили" прикордонні підрозділи від майна та техніки, рашистська сарана познімала навіть електроплити і бойлери. Але не все крадене встигли забрати, коли українське військо гнало загарбників з Київщини", — йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.


Українські прикордонники також показали, які окопи вирили російські недоумки у радіаційній зоні поблизу Чорнобильської атомної електростанції, що теж не минулося їм безкарно. Багато окупантів повернулися до РФ зі значною дозою радіації, для деяких вона стала смертельною.

"Чорнобильська зона - окопи та капоніри, які нарили рашисти", — йдеться у дописі ДПСУ до аерозйомки біля ЧАЕС. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися