З Троєщини до залізничного вокзалу Києва запустили автобус

Маршрут з’єднує лівий та правий береги столиці

У Києві відновив роботу автобусний маршрут №114, який з’єднує лівий та правий береги столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

З житлового масиву Троєщина маршрут №14 курсує від вулиці Милославської до Центрального залізничного вокзалу Києва. У столиці також запустили автобус за тролейбусним маршрутом № 50. Транспорт курсує за тимчасовою схемою від вулиці Милославської до Дарницької площі.

У столичній мерії нагадали, що наземний пасажирський транспорт у Києві працює з 08:00 до 19:00. Зокрема, інтервал руху автобусів становить близько 30 хвилин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили курсування швидкісного трамваю від станції "Ромена Роллана" до вулиці Старовокзальна та трамваю №19, який курсує від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. 

Окрім того, в українській столиці повністю відновили рух транспорту через Північний міст в обох напрямках. Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення. На Південному мосту курсує громадський транспорт, зокрема й метро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися