У Бородянці почали розбирати завали: страшно навіть рятувальникам (ФОТО, ВІДЕО)

Масштаби трагедії вже оцінюють як найстрашніші за Бучу

Розбирати завали у Бородянці, під якими багато загиблих, їдуть рятувальники з усієї України, а масштаби трагедії вже оцінюють як найгірші за Бучу. Про це заявив керівник регіонального гуманітарного штабу Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Починаємо розбирати завали. Працює ДСНС. Приїхала зараз група з понад п’ятдесяти людей. З наступного дня буде працювати ще втричі більше. Після Бучі, Ірпеня, Гостомеля та інших населених пунктів Бородянка — це найжахливіше, що доводилося бачити. Під завалами є люди. Ми поки що не можемо сказати точно скільки", — прокоментував початок робіт Кулеба.

Бородянка стала ще одним куточком Київщини, який російські нелюди прославили на увесь світ своїми звірствами, наголосили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України. Сьогодні, 6 квітня, на вулиці Центральній у Бородянці рятувальники почали розбирати завали.

"Дивлячись на масштаби руйнувань, ми можемо лише здогадуватись про те, скільки страшних знахідок чекає на нас. Навіть після побаченого у Бучі чи Гостомелі не можна бути готовим спокійно сприймати страшну смерть кожної невинної душі. Але ми не орки, ми не можемо нікого залишити просто неба, тому обов'язково знайдемо усіх, щоб рідні могли належним чином проститися із жертвами російських нелюдів", — йдеться у повідомленні ДСНС України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


люда

6 квітня 2022, 18:42

желаю расии эту картину почувствовать на себе ..их семьям,детям

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися