Між Броварами та Києвом скасовують безкоштовні автобуси

Між містами побільшало платних маршрутів

У зв’язку з налагодженням транспортного сполучення з Києвом безкоштовні маршрутні автобуси з Броварів до залізничної станції "Дарниця" курсуватимуть до 8 квітня включно. Про це заявив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Мер Броварів радить містянам користуватися громадським транспортом, адже міжміські перевезення поступово входять у звичний режим роботи. Наразі з Броварів до станції метро "Лісова" курсують п’ять автобусів на маршруті №714 (332) — інтервал 30 хвилин.

Також до Києва можна дістатися маршрутками №779 (402) та №783 (404). На кожному маршруті курсують по три автобуси з інтервалом руху у 45 хвилин. Початок руху громадського транспорту з Броварів – 6:30. Остання маршрутка з Києва відправляється о 18:30.

Окрім того, з 8 квітня поновлюється рух автобусів через Бровари по маршруту №730 Княжичі – Київ до стації метро "Лісова". Маршрутки відправляються з села Княжичі з зупинки "Княжий двір" о 7:00 та 17:00, зі станції метро "Лісова" — о 9:00 та 18:30.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили курсування швидкісного трамваю від станції "Ромена Роллана" до вулиці Старовокзальна та трамваю №19, який курсує від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. 

Нагадаємо, в українській столиці повністю відновили рух транспорту через Північний міст в обох напрямках. Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення. На Південному мосту курсує громадський транспорт, зокрема й метро. 

Джерело: https://t.me/Igor_Sapozhko


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися