Посмішки українців крізь лють: Вакарчук відвідав Бородянку та Бучу (ВІДЕО)

Співак підтримав місцевих мешканців та записав відеозвернення

Зруйновану російськими окупантами Бородянку відвідав лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Відеозвернення співака до українців оприлюднив керівник регіонального гуманітарного штабу Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

Співак зізнався, що має змішані емоції від побаченого у Бородянці: "По-перше — лють до ворога через ті звірства, що він скоїв тут, в Бородянці, в Бучі, взагалі в усій північній Київщині. Я можу продовжувати — в Охтирці, в Тростянці, в Харкові, в Ізюмі, в Баштанці Миколаївської області, в Запоріжжі. Я все це бачив на власні очі — у Львові, де він бомбить будинки. По всій Україні ворог творить звірства!"

Відчуття ненависті та люті до російських окупантів нестримно рушить українців до перемоги у війні з Росією, наголосив лідер гурту "Океан Ельзи".

"І ми обов’язково переможемо! А друга річ, що я хочу сказати, що в мене відчуття любові та захоплення до українських людей. Я зустрічав тут місцевих, і вони всі посміхаються. Вони всі кажуть: "Все буде добре". Вони всі дивляться в майбутнє. Дякую, що ви тут. Україна переможе! Слава українським Збройним Силам!" — сказав Вакарчук.

Співак також оприлюднив кілька відео з Бородянки на своїй сторінці у Facebook. До Бородянки Вакарчук відвідав Бучу, де зустрівся з мером міста.

"Святослав Вакарчук приїхав сьогодні підтримати Бучу та бучанців, які пережили жахи окупації. Завдяки цьому маємо ще дві станції супутникового Інтернету Starlink від компанії Space X, що дозволить якнайшвидше відновити інтернет-зв'язок у місті", — розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розбирати завали у Бородянці, під якими багато загиблих, їдуть рятувальники з усієї України, а масштаби трагедії вже оцінюють як найгірші за Бучу



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися