Як працює київський метрополітен сьогодні: подробиці

У столичній підземці розповіли про роботу метро та перевезення пасажирів 7 квітня

У столичній підземці розповіли про роботу метро та перевезення пасажирів 7 квітня. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що поїзди курсують червоною гілкою від станції "Шулявська" до станції "Театральна", на синій лінії потяги курсують між станціями "Героїв Дніпра" та "Теремки".

На зеленій гілці поїзди курсують від "Сирця" до "Червоного хутора". Працюють пересадки "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту", а також "Золоті ворота" та "Театральна". Зупинок немає на "Кловській" та "Майдані Незалежності".

Середній інтервал руху становить одну годину, графік може змінюватися, підземні станції працюють цілодобово як укриття, в режимі перевезень метро працює з 07:30 до 19:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

7 квітня 2022, 09:07

Это всё просто замечательно. Но. Пресс-служба или кто там это всё пишет может узнать есть-ли тот же выход с "Золотых ворот" и "Театральной"? И хоть-какой-нибудь график движения этих поездов? И может-ли Киевский метрополитен хоть как-нибудь согласовывать график движения своих поездов с электропоездами городской электрички? Или вам там абы чего-либо накорябать в заметке, а там сами разбирайтесь?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися