Спалені танки та розстріляні автівки: як виглядає Житомирська траса (ВІДЕО)

Дорога усіяна розбитою військовою технікою та нерозірваними боєприпасами

На трасі "Київ — Житомир" скрізь розкидана розбита військова техніка російських окупантів, а на узбіччях можна побачити розстріляні автівки мирних мешканців, які намагались втекти від обстрілів. Як виглядає Житомирська траса зараз, показали в сюжеті Військового телебачення України, передають "Коментарі".

На узбіччі Житомирської траси через кожні 300-400 метрів завмерли цивільні автівки, майже всі простріляні кулями впритул. З дороги продовжують забирати тіла вбитих окупантами мирних мешканців. Біля розбитої ворожої техніки ще багато нерозірваних снарядів, а на узбіччях — розтяжки.


На звільнених від російських окупантів територіях продовжують працювати піротехніки. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій України, за минулу добу обстежили понад сім гектарів місцевості та 14 кілометрів доріг у Бучі, Бородянці, Білогородці, Стоянки, траси "Київ — Житомир", селах Козаровичі, Лукаші, Плоске та Лук’янівка. Фахівці знешкодили понад 1,2 тисячі вибухонебехпечних предметів, розмінування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Гостомелю та кількох громадах Броварського району Київщини посилили комендантську годину. У Гостомелі посилені обмеження продовжили до 14 квітня, у низці населених пунктах Броварського району — до ранку 10 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися