В зоопарку під Києвом окупацію пережили майже всі тварини (ВІДЕО)

Власник "Парку ХІІ місяців" розповів про стан справ

У Вишгородському районі Києва в "Парку ХІІ місяців", розташованому у селі Демидів, пережити російську окупацію та блокаду вдалося майже усім тваринам. Про це розповів власник зоопарку Михайло Пінчук, передають "Коментарі".

Днями власник "Парку ХІІ місяців" зміг потрапити на територію закладу та поділився емоціями від побаченого. Перше, про що Пінчук повідомив, що живі та здорові працівники зоопарку та живі майже всі тварини. "Не скажу, що здорові, але живі – чого ще бажати? Ми їх обов'язково виходимо", — зазначив він.

Власник "Парку ХІІ місяців" подивився на свій "денацифікований" офіс, розгромлений та пограбований російськими окупантами. "Тільки одним я надзвичайно обурений і маю намір подати до РФ офіційну скаргу: у мене під столом озонують повітря досить непривабливі російські військові берці, а в моїй шафі відсутні нові зимові (до речі, американські) черевики. Володимире Володимировичу, де мої черевики, дон?" — прокоментував погром в офісі власник зоопарку.

Пінчук оприлюднив відео, на якому показав вцілілих тварин "Парку ХІІ місяців". "Ви тут побачите наших друзів не в надто блискучому стані, — комусь гірше, комусь краще. Ними активно займаються, перші гідні корми приїхали, всім потрібен час, щоб прийти до тями. Давайте поки що порадіємо що ми їх бачимо", — прокоментував власник зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися