Сервіс прокату самокатів відновив роботу у Києві

Яка вартість послуги та зона поїздок по столиці

У Києві відновлює роботу сервіс прокату самокатів компанії Bolt Ukraine. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення підприємства.

В Bolt Ukraine зазначили, що відновлюють роботу, щоб підтримати киян під час воєнного стану послугами, до яких мешканці столиці вже звикли за останні два роки. "Віримо, що це допоможе усім швидше повернутися до звичного темпу життя, а також легко і доступно пересуватися містом у разі екстреної потреби", — йдеться в повідомленні підприємства.

Щоб скористатися сервісом в центрі Києва, доведеться заплатити за розблокування самокату п’ять гривень. Вартість хвилини поїздки становить півтори гривні, тобто 90 гривень за годину. Про розширення зони поїздки по Києву в компанії Bolt Ukraine обіцяють повідомляти додатково.

Нагадаємо, з квітня у Києві відновив роботу сервіс оренди велосипедів Bike Now.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці працюють всі підприємства критичної інфраструктури, приватний бізнес відновлює роботу. Київ продовжує жити в умовах воєнного стану та готовий до оборони від окупантів. Однак мешканцям столиці, які виїхали, мер Києва Віталій Кличко радить трохи зачекати з поверненням додому.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися