В Ірпені майже закінчили розмінування, — мер

Робота рятувальних підрозділів ще триває

В Ірпені кожного дня збирають з вулиць "врожай" вибухонебезпечних предметів та майже усе місто опрацьоване рятувальниками. Про це сьогодні, 7 квітня, заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Робота з обстеження міста працівниками ДСНС триває і загалом вже майже 90% території Ірпеня опрацьовано. Однак, можуть бути й ретельно сховані "сюрпризи", — зазначив Маркушин.

Мер міста закликав мешканців бути пильними та обережними. "Прошу тих, хто зараз є в Ірпені, якщо помітили десь підозрілий предмет схожий на ті, що на фото, одразу телефонуйте за номером 0937007872", — наголосив Ірпінський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені за участі сотень волонтерів та комунальників лише за день зачистили п’яту частину вулиць міста.

Нагадаємо, на Київщині робітники компанії "Укравтодор" прибрали 29 кілометрів траси М-06 "Київ – Чоп". Окупанти перетворили її на цвинтар знищеної військової техніки. Крім того, зараз будують тимчасову переправу через Ірпінь.

Джерело: https://t.me/markushyn/2173


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися