В Ірпені запровадили посилену комендантську годину

В'їзд у місто буде повністю закритим

В Ірпені на три доби запровадили посилену комендантську годину. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, обмеження посилили відповідно до розпорядження начальника Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка.

"В Ірпені запроваджується комендантська година на три доби – з 21:00 7 квітня до 9:00 11 квітня. В'їзд у місто буде повністю закритим. Проїзд на Бучу здійснюватиметься через Дмитрівську громаду", – повідомив Маркушин.

На вулицях Ірпеня протягом трьох діб працюватимуть лише комунальні служби та волонтери по узгодженому списку. "Це робиться для сприяння безперешкодної роботи наших правоохоронних органів. Дякую за розуміння!" підсумував Ірпінський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені за участі сотень волонтерів та комунальників лише за день зачистили п’яту частину вулиць міста.

Нагадаємо, на території Гостомелю та кількох громадах Броварського району Київщини посилили комендантську годину. У Гостомелі посилені обмеження продовжили до 14 квітня, у низці населених пунктах Броварського району — до ранку 10 квітня.

Джерело: https://t.me/markushyn/2178


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися