Залізничний міст Київ — Ірпінь відновлять за місяць (ВІДЕО)

Як тривають роботи на зруйнованому об’єкті

Залізничний міст на дистанції Київ — Ірпінь буде відновлено до 8 травня. Про це розповів керівник Південно-Західної залізниці Андрій Букін, передають "Коментарі".

"Під час евакуації, коли пасажирів вивозили, коли неможна було виїхати, подавали вагони бронепоїздом. Один день вдалося вивезти, а другий день поїхали локомотивом перевірили, а потім вже артобстріл був. Літаки налетіли, побило вагони. Слава Богу, що подавали на Ірпінь, а в Ірпені в цей час стояли близько тисячі жінок та дітей, чекали цей потяг, як рятувальний. На жаль, не вдалося вивезти", — пригадує Букін.

За його словами, за час евакуації залізницею з Ірпеня вдалося вивезти близько 9-10 тисяч людей. Деякі мешканці виїжджали потягами навіть без речей, лише з документами.

"Зараз бачимо, що сталося внаслідок "руського миру", що нам доводиться відновлювати. Я гадаю, усе відновимо з такою командою, як у нас. Найголовніше, щоб цієї нечисті тут не було", — зазначив керівник Південно-Західної залізниці.

На його думку, роботи на зруйнованому залізничному мосту забагато. "Місяці на три, але шеф сказав — за місяць, тож — за місяць зробимо. Коли розмінували й можна було приїздить, людей багато приїхало, різних професій. Кажуть, давайте щось робить, потрібно відновлювати рух. Там же ж Буча, там же ж Бородянка, там ще стільки будувати треба, а без залізниці ані будівельні матеріали не подати, ані інше туди не доставиш. Зробимо. Головне — перемагаємо й переможемо", — підсумував залізничник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися