Російський позорняк: з яким "екіпіруванням" окупанти прийшли брати Київ (ВІДЕО)

У портфелі командира росгвардійців — дитячі фломастери та клей ПВА, немає тільки кольорового паперу

В Росії, де на газодолари купують найбільше Ferrari і Mercedes, поліцейські ще користуються приладдями минулого сторіччя. Про це розповів в відеоогляді знайдених речей одного з російських окупантів керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Картка обліку опромінення і відвертий антикваріат в портфелі прапорщика Федеральної служби військ Національної гвардії Російської Федерації. Ці речі потрапили до нас із звільненої від окупації території Київщини", — зазначив Нєбитов.

Серед опису речей командирського портфелю — набір кольорових олівців, набір дитячих фломастерів, лінійка офіцерська, набір кольорових ручок, ліхтарик, зошит, конверти… Керівник регіональної поліції наголосив, що вміст такого кейсу демонструє разючу прірву між російськими поліцейськими, яких послали знищувати українців, і військово-політичними керівниками РФ. 

"Це відео для тих, хто за хибні ідеали та вигадані імперські амбіції своїх лідерів йде вбивати у сусідню країну українських громадян. В той час, як діти цієї політичної верхівки навчаються в іноземних школах, коханки відпочивають на лакшері курортах, а дружини народжують дітей в заокеанських клініках, звичайних російських поліцейських відсилають в забруднену радіацією Чорнобильську зону з клеєм ПВА та олівцями", — прокоментував начальник Національної поліції України в Київській області.


Загалом вторгнення РФ в Україну довело, що "друга армія світу" складається з одних босих мародерів, які грабували житло українців та виносили не лише цінні речі, одежу та парфуми, а навіть жіночу білизну. А у власника "Парку ХІІ місяців", що під Києвом, під час "денацифікації" офісу окупанти вкрали  американські черевики, залишивши свої російські військові берці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися