Електричка з Яготину до Києва курсує за новим графіком

Оприлюднено новий розклад

На Київщині з 7 квітня змінився графік руху приміських електричок за маршрутами Яготин — Київ та Яготин — Гребінка. Про це повідомили у Яготинській міській раді, передають "Коментарі".

"Шановні громадяни! Яготинська міська рада звертає вашу увагу на внесені зміни у графік руху приміських електропоїздів Яготин — Київ та Яготин — Гребінка", — йдеться в повідомленні.

В мерії Яготину оприлюднили новий розклад курсування електричок до Києва та в напрямку Гребінки. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що придбати квитки на потяги з Києва та ще кількох міст України тепер можна заздалегідь. Наприкінці березня "Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на десятки основних рейсів зі столиці та інших українських міст. У кількох евакуаційних рейсах з Києва та з регіонів, де триває активна евакуація населення, зберегли безкоштовний проїзд. Перелік рейсів із попереднім продажем квитків з Києва та регіонів — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Києві відновили курсування швидкісного трамваю від станції "Ромена Роллана" до вулиці Старовокзальна та трамваю №19, який курсує від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. 

Окрім того, в українській столиці повністю відновили рух транспорту через Північний міст в обох напрямках. Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення. На Південному мосту курсує громадський транспорт, зокрема й метро. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися