У передмісті Києва триває зачистка від мін та відновлювані роботи (ВІДЕО)

Киян закликають зачекати з поверненням додому

У передмісті Києва та на околицях столиці тривають аварійно-відновлювальні заходи, проводять розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Про це розповіли у військовій адміністрації Києва, передають "Коментарі".

Усіх киян закликають зачекати з поверненням до столиці. У Києві відновлюють роботу підприємства, побільшало автомобілів на вулицях столиці та громадського транспорту. Для зменшення заторів у столиці розширили проїжджу смугу там, де є блокпости, але блокпости у Києві залишаються з міркувань безпеки.

Як повідомив заступник Київського міського голови Володимир Бондаренко, протягом останніх днів у столиці відновили діяльність понад 900 підприємств. У столиці почали курсувати автобуси на 24 маршрутах громадського транспорту, а метрополітен відновив рух поїздів через Південний міст. З 9 квітня київська підземка також відновила роботу станції метро "Берестейська".

З початку російського вторгнення в Києві було пошкоджено 358 об’єктів, із яких 183 – це багатоквартирні житлові будинки. Найближчим часом у Києві планують розпочати ремонт в будинках, які зазнали незначних пошкоджень. Проте деякі житлові будинки після обстрілів окупантів вже непридатні до життя. Столична та центральна влада визначить механізм відшкодування збитків та мешканцям зруйнованих будинків буде надано нове житло, наголосив заступник мера Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися