Кличко розповів про безкоштовне паркування у Києві

Мер столиці закликав не вірити шахраям

У Києві на період воєнного стану паркування автомобілів на вулицях столиці – безкоштовне. Про це заявив Київський міський голова Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що у столиці активізувались шахраї та закликав за спроби вимагання грошей за паркування викликати поліцію. Кличко радить столичним водіям не залишати машини у недозволених місцях і на смугах громадського транспорту.

Мер Києва наголосив, що евакуатори прибиратимуть лише ті автівки, що заважатимуть проїзду, зокрема, автомобілям з гуманітарною допомогою, каретам "швидкої допомоги" та військовій техніці.

Для зменшення заторів у столиці відкрили Південний міст. Зараз сполучення між лівим та правим берегами в Києві здійснюється трьома мостами — Північним, Південним та Дарницьким. Також поступово збільшується і кількість маршрутів громадського транспорту столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрзалізниця" з 10 квітня пришвидшила на 40 хвилин київську кільцеву електричку. Тепер кільце навколо столиці міська електричка долає за одну годину 50 хвилин за збереженням усіх зупинок. Дивіться новий розклад поїздів.

Читайте также