У Вишгородському районі Київщини відновлюють мости

Дві мостові переправи вже відновили

У Вишгородському районі Київщини відновлюють мости через річки, зруйновані під час бойових дій. Про ситуацію в районі розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Встановлена понтонна переправа через річку Здвіж біля села Катюжанка, завершується влаштування під’їздів з твердим покриттям. Завершене влаштування мостової переправи біля села Казаровичі", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, в районі розпочали підготовчі роботи по відновленню мосту через річку Ірпінь біля села Демидів. В "Укравтодорі" повідомили, що розпочали влаштування тимчасових переправ на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів біля сіл Смолин та Якубівка. За два дні планують завершити зводити першу і до кінця тижня – другу.

У Київській обласній військовій адміністрації також повідомили, що місцевому населенню регіону надають необхідну допомогу. Станом на 12 квітня рятувальники обстежили майже 250 гектарів території, 543 об’єктів інфраструктури, 71 км доріг та 178 км ліній електропередач. Знешкоджено понад 12 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Відновлено сполучення між столицею та Ірпенем. В Романівці звели тимчасову переправу на трасі Р-30. Через підірваний міст частина регіону опинилась відрізаною від Києва. Крім цього на Київщині продовжують прибирати трасу Київ – Чоп та будувати тимчасовий проїзд поблизу селища Стоянка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селищі Демидів Вишгородського району Київської області існує загроза повного затоплення через підірвану греблю.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3175


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися